Apollo

Az Apollo márkáról:

1972-ben alapítótt Apollo abroncs gyártó cég a világ 17. legnagyobb gyártója. Európai piacon sem ismeretlen a márka, 2013 óta egyes Volkswagen modellek ezzel az abronccsal gurulnak le a gyártósorról.

Az Apollo gyár 2009-ben felvásárolta a holland Vredestein, majd később a Cooper márkát is, azzal a céllal, hogy erősítse a jelenlétét az európai piacon. Ez a nagyobb piaci részesedés amellett, hogy hatékonyabban elégíti ki felhasználok igényeit,  folyamatos minőségi fejlődéssel is párosul.

Jelenleg négy országban üzemeltet gyárakat az Apollo Tyres Ltd., Indiában, Dél-Afrikában, Zimbabwéban és egyet Hollandiában, és hamarason magyarországi gyárukat is építik Gyöngyöshalászon.

Az Apollo terveiben szerepel az, hogy világ 10. legnagyobb abroncs gyártójává kíván előrelépni, évi 6 millárd dolláros éves bevétellel.

Apollo személy és SUV abroncsainkhoz 2 éves sérülésgaranciát nyújtunk!

Apollo személy-és SUV abroncsainkra teljes körű garanciát vállalunk a vásárlás időpontjától két évig, vagy az abroncs 80%-os elhasználódásig, amely garancia kiterjed a kátyúk okozta sérülésekre is.

Oldal: 1 / 11, összesen 261 találat