Continental

A Continental márkáról:

 Hannoverben 1871-ben helyi érdekeltségű bankárok illetve gyáriparosok egy szűk csoportja megalapítja a Continental-Caoutchouc und Gutta-Percha részvénytársaságot.

A cég márkajele 1882 októbere óta változatlan, ami egy ágaskodó paripát ábrázol.

1882-ben:

1920-as évek végére már a német gumiipar egyik legmeghatározóbb képviselője, termelését eleinte csak Németországra összpontosította,  azonban exportját folyamatosan növelte. 1979-re a gyár egy új stratégiát dolgozott ki, mely szerint globális kereskedelmi és termelői hálózatot hoz létre, annak érdekében, hogy növelje a piaci részesedését nemzetközi szinten is. Még ebben az évben megszerezte az amerikai érdekeltségű Uniroyal cég európai tevékenységi körét, ezzel is növelve a jelenlétét Európában.

1985 óta az osztrák Semperit, 1993 óta pedig a cseh Barum gumiabroncs gyártó vállalatok is a cégcsoport tagjai, ennek köszönhetően a Continental ismét erősítette a piaci jelenlétét, főként Kelet-Európában.

A Continental megtestesíti a német minőséget, kiváló anyagokból, hosszas tervezési és tesztelési periódus után, kiemelkedő menetteljesítményű és megbizható, valóban prémium kategóriás abroncsokat állít elő. Az egyik legújabb fedett tesztpályáján automatizált, sofőr nélküli autókkal tesztel, ahol képesek szimulálni az útviszonyokat, akár esősről szárazra, illetve jegesre.

Számos prémium autógyártó választja gyári első szerelésként a Continental termékeit, ha Ön is egy prémium kategóriájú abroncsot szeretne a gépkocsijára, válassza a Continental-t.

Prémium kategóriában az első számú ajánlatunk a Continental, melynek személy és SUV abroncsaihoz sérülésgaranciát is nyújtunk!

Oldal: 1 / 83, összesen 2060 találat