Vissza

Fizetési információk

Készpénzes fizetés

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a DPD átvételre jogosult személyt. A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette. Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Fizetés előre történő átutalással

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben az átutalásos számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezésekor feladjuk a megrendelt termékeket. Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét igazoló banki okirat bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz. Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.

A termék kifizetése után csak telefonon tudja módosítani vagy lemondani rendelését, munkaidőben a 06 30 8 544 566-os  telefonszámon.

A fizetés és házhozszállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 14 munkanapon belül. Ebben az esetben a   a megrendelő költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és 14 munkanapon belül annak ellenértékét visszafizeti.

A megrendelés lemondása:

A már házhozszállított és átvett termékek esetében az átvételt követő 14 munkanapon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Az ezen idő alatti esetleges nem rendeltetésszerű használatból fakadó értékcsökkenést cégünk jogosult a vételárból levonni.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, és ugyanezen okból a szerelést csak erre szakosodott műhelyben végeztesse el! Ez egyébként is feltétele a gyártók által nyújtott garanciának.

14 napon túl árucikkeket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza! Az áru tartósabb használata után (szemmel láthatóan használt állapot) a téves rendelésre történő hivatkozást már nem tudjuk elfogadni a visszalépés indokaként!

A 14 napon belüli lemondás esetén az árut a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég az újabb szállítási költség megfizetése mellett visszaszállítja Öntől, és annak vételárát cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.

2016. Április 21.