Infinity

Az Infinity márkáról

Az Infinity Tyres gyártója Kína 3., egyben a világ 17. legnagyobb gumiabroncs gyártója. A gyár székhelye Londonban található.

A cég 2009-ben és 2010-ben is 50%-kal növelte alkalmazottai számát, ez is jelzi az Infinity abroncsok iránt tanúsított érdeklődés hihetetlen növekedését, és a vevői elégedettséget. Ebben az időszakban kezdtek el kereskedni az Infinity abroncsokkal Európában, Oroszországban, Szaud-Arábiában. Az Infinity gyár törekszik a lehető legjobb ár-értékű abroncsokat előállítani, ezt a mottójuk is alátámasztja, miszerint "Ár-érték arányban csak egy cél van, a Végtelen! "

Az Infinity abroncsokkal kapcsolatban kifejezetten jó tapasztalataink vannak. Évente összesen mintegy 1.000 darabot adunk el belőle weben és saját műhelyünkben, közvetlenül felhasználók részére. Az Infinity abroncsai könnyen szerelhetők és centrírozhatóak, jól futnak, egyenletes kopási képet mutatnak, mintázataik modernek és a garanciális reklamációk száma sem haladja meg a közép és prémium szegmensben tapasztaltakat, azaz gyakorlatilag nulla.

Nyugodt szívvel ajánljuk Önnek is, ha gazdaságos árú abroncsot keres.

Oldal: 1 / 5, összesen 105 találat