Vissza

Ismerje meg a BRIDGESTONE DRIVEGUARD SUMMER mintázatát

Ismerje meg a BRIDGESTONE DRIVEGUARD SUMMER mintázatát

DriveGuard SUMMER

A Bridgestone DriveGuard gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy kibírják a defektet, és mozgásban tartsák Önt.

Tulajdonságok

  • TPMS rendszerrel rendelkező személyautókhoz tervezve*
  • Kényelmet és kiváló teljesítményt biztosít
  • Gyakorlatilag bármilyen abroncsait ért sérülés esetén nyugodt lehet

Jellemzők

KITŰNŐ HYDROPLANNING

Optimalizált elosztás a mintázat központi részén.

TÖKÉLETES KANYARODÁS

Az egymással kapcsolódó vállblokkok optimalizált nyomáselosztást biztosítanak.

RÖVID FÉKTÁVOLSÁG

Magas szilika tartalom Nano-ProtechTM technológiával.

MEGERŐSÍTETT OLDALFAL

A rendkívüli módon megerősített oldalfalaik kitámasztanak, segítenek biztosítani a mobilitását, és megtartják az autó teljes tömegét és biztonságosan továbbhaladhat 80 km-t akár 80 km/h órával, amíg biztonságosan meg nem tudja javítani vagy ki nem tudja cserélni abroncsát.

INNOVATÍV HŰTŐBORDA-KIALAKÍTÁS

A csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestone DriveGuard abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás, ezáltal növelve a biztonságot és a tartósságot.

* A defekt után megtehető távolság a jármű terhelésétől, a külső hőmérséklettől és a TPMS bejelzési idejétől függ. A Bridgestone DriveGuard nyári gumiabroncsok A besorolásúak az EU gumiabroncs címkék alapján a nedves tapadás terén. A DriveGuard gumiabroncsok kisbuszokhoz jelenleg nem elérhetőek, kizárólag abroncsnyomás-figyelő rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókhoz kaphatóak.

** A Bridgestone DriveGuard SUMMER magas helyezést ért el a TÜV SÜD alábbi kritériumai alapján a 3 hagyományos gumiabroncshoz képest: aquaplaning egyenes úton, aquaplaning kanyarban, fékezés szárazon és oldalirányú tapadás nedves úton. Közel azonos teljesítményt nyújtott versenytársaihoz képest nedves úton való fékezés és zajszint terén, és hasonló értékelést kapott kényelem szempontjából. A teszteket 2015. novemberében a TÜV SÜD Product Service GmbH végezte (jelentés száma: 713073923-5 – abroncsméret: 225/45 R17).

2017. Szeptember 16.