Vissza

Ismerje meg a BRIDGESTONE DRIVEGUARD WINTER mintázatát

Ismerje meg a BRIDGESTONE DRIVEGUARD WINTER mintázatát

DriveGuard WINTER

A Bridgestone DriveGuard gumiabroncsokat kifejezetten úgy tervezték, hogy kibírják a defektet, és mozgásban tartsák Önt.

Tulajdonságok

  • TPMS rendszerrel rendelkező személyautókhoz tervezve*
  • Kényelmet és kiemelkedő kezelhetőséget nyújt mindenféle téli körülmények között
  • Gyakorlatilag bármilyen abroncsait ért sérülés esetén nyugodt lehet

Jellemzők

MEGERŐSÍTETT OLDALFAL

A Bridgestone DriveGuard Winter gumiabroncsokat kifejezetten úgy terveztük, hogy kibírják a defektet, és mozgásban tartsák Önt. A rendkívüli módon megerősített oldalfalaik kitámasztanak, segítenek biztosítani a mobilitását, és megtartják az autó teljes tömegét.

HŰTŐBORDA-KIALAKÍTÁS

A saját szabadalmaztatott csúcstechnológiájú hűtőborda-kialakításnak köszönhetően a Bridgestone DriveGuard Winter abroncsokban eloszlik a defektet követő hő és a súrlódás, így még teljesen leeresztett kerékkel is megtehet 80 kilométert.

INNOVATÍV FERDE MINTAÁROK KIALAKÍTÁS

Sokkal jobb a hóban a kapaszkodóképesség mint a szögletes mintaárkok esetében. A kiemelkedő havas tapadás , hihetetlen stabilitás és dinamikus kezelhetőség érdekében.

LEKEREKÍTETT SARKOK ÉS KÚPOS SZARV ALAKÚ MINTÁRKOK

A kitűnő hydroplanning érdekében. A mintaárkok kiszélesednek belülről a vállak irányába annak érdekében, hogy a vizet és sarat minél hatékonyabban kiszorítsák és ezáltal növelik a tapadást.

MAGAS SZILIKA TARTALOM NANO PRO-TECH TECHNOLÓGIÁVAL

A rövid féktávolság érdekében.

ÚJ KORONAVONAL KIALAKÍTÁS

A továbbfejlesztett tartósság érdekében. Kényelem összehasonlíthatóan jobb mint a sztenderd abroncsok esetében.

* A defekt után megtehető távolság a jármű terhelésétől, a külső hőmérséklettől és a TPMS bejelzési idejétől függ. A Bridgestone DriveGuard nyári gumiabroncsok A besorolásúak az EU gumiabroncs címkék alapján a nedves tapadás terén. A DriveGuard gumiabroncsok kisbuszokhoz jelenleg nem elérhetőek, kizárólag abroncsnyomás-figyelő rendszerrel (TPMS) felszerelt személyautókhoz kaphatóak.

** A Bridgestone DriveGuard SUMMER magas helyezést ért el a TÜV SÜD alábbi kritériumai alapján a 3 hagyományos gumiabroncshoz képest: aquaplaning egyenes úton, aquaplaning kanyarban, fékezés szárazon és oldalirányú tapadás nedves úton. Közel azonos teljesítményt nyújtott versenytársaihoz képest nedves úton való fékezés és zajszint terén, és hasonló értékelést kapott kényelem szempontjából. A teszteket 2015. novemberében a TÜV SÜD Product Service GmbH végezte (jelentés száma: 713073923-5 – abroncsméret: 225/45 R17).

2017. Szeptember 16.