Vissza

Ismerje meg a BRIDGESTONE LM001 mintázatát

Ismerje meg a BRIDGESTONE LM001 mintázatát

Blizzak LM001

A díjnyertes Blizzak LM001 a futófelület mintázata és az anyagösszetétel terén.

Tulajdonságok

  • Precíz kormányzás
  • Nagy kanyarstabilitás
  • Kiváló tapadás havon

MINDENFÉLE TÉLI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Manapság már a telek sem a régiek! Ezért a Bridgestone sem gyárt olyan téli gumiabroncsokat, mint régen. A díjnyertes Blizzak LM001 a futófelület mintázata és az anyagösszetétel terén is innovatív megoldásokat tartalmaz, így napjaink kiszámíthatatlan körülményeit magabiztosan és precízen küzdheti le, hisz Önnél a teljes irányítás.

Jellemzők

FÉKEZÉS ÉS KONTROL HAVAS ÚTON

A 3D lamellák és az új mintázat kiegyensúlyozzák az abroncs merevségét, a bemetszések rugalmasságának csökkentése nélkül. A nagy térfogatú döntött mintablokkoknak köszönhetően a hó jobban összetömörödik, így biztosítva kiváló vonóerőt még havas felületeken is.

KEZELHETŐSÉG, STABILITÁS ÉS KONTROL NEDVES UTAKON

A legömbölyített sarok illesztések javítják a víz és a hókása kifelé áramlását. A kúpos szarvacskák gyorsan megtisztítják a tapadó felületet, ezzel is tovább növelve az abroncs és az út közötti érintkezési felületét és az autó feletti kontrollt.

KITŰNŐ KOPÁSÁLLÓSÁG ÉS TARTÓS TELJESÍTMÉNY

NanoPro-Tech polimerek biztosítják az optimális szilika eloszlást, amely garantálja az abroncs rugalmasságát hideg időjárás esetén is, így biztosítva a lehető legjobb tapadást és az abroncs az úttest közötti maximális érintkezési felületet, még szélsőséges hőmérséklet ingadozáskor is.

2017. Szeptember 16.