Vissza

Ismerje meg az UNIROYAL RAINSPORT3 mintázatát

Ismerje meg az UNIROYAL RAINSPORT3 mintázatát

RainSport3

Nagyteljesítményű nyári abroncs

 

A RainSport 3 sportos teljesítményre tervezett nyári abroncs, mindenfajta időjáráshoz. Gyors, sportos autókra való, beleértve a luxuskategóriás járműveket, szabadidő-terepjárókat (SUV) és kisautókat.

  • Vízre felúszás: Shark Skin technológia a maximális biztonság érdekében
  • Kezelhetőség: teljes kontroll jobbra és balra kanyarodáskor
  • Tapadás: nagyfokú tapadás kanyarodáskor

 

Főbb jellemzők

Vízre felúszás

A Rain Sport 3 a legújabb generációs Sharp Skin technológiával készül abroncs. Tengeri névrokonához hasonlóan az abrocs felülete is az áramlás szempontjából optimalizált struktúrával rendelkezik, amely minimumra csökkenti a vízben a turbulencia kialakulását, és elősegíti a víz gyors elvezetéset. Így Ön megtapasztalhatja az optimális ellenállást a vízre felcsúszással szemben és az esős időben is megbízható csúcsteljesítmény.

Az abroncs elnyerte a nagy megbecsülésnek örvendő Red Dot designdíjat: a zsűri kiemelte az innovatív technológiát és az egyedülálló teljesítmény egyértelmű igéretét.

Kezelhetőség

Az abroncs különleges mintázata vizes úton növeli a felfekvési felületet, így Ön bátran száguldozhat, hiszen még jobb és bal kanyar esetén is teljes mértékben uralja a járművet.

A Rain Sport 3 az EU-s abroncscímkén "A" besorolást kapott vizes tapadás kategóriájában, ami a lehető legjobb teljesítményt jelenti esős körülmények között.

Tapadás

A Fast Curve Configuration technológia és a futófelület rugalmas blokkjai növeli azt a területet, amelyen keresztül megvalósul az erők átvitele az útfelületre. Így a Rain Sport 3 még gyors kanyarodáskor is megőrzi tapadását.

Teszteredmények

AUTOBILD

„Az Uniroyal RainSport 3 a vizes úton közlekedés szakértője, amely lenyűgöző mértékben véd a vízre felúszás ellen. Az abroncs fékútja rövid. Vizes úton stabil és biztonságos kezelhetőséget, száraz és nedves felületen egyaránt rövid fékutat, valamint alacsony gördülési ellenállást garantál.”

Az AutoBILD nyáriabroncs –tesztjének selejtezőjén 50 abroncs biztonsági ellenőrzését végezték el. Csak a 15 legrövidebb fékutat elérő jelölt jutott be a következő fordulóba. A végső rangsorolás egy VW Golf tesztautóval történt. Az Uniroyal RainSport 3 különösen lenyűgözte a tesztelőket vizes úton nyújtott kiváló teljesítményével.

ADAC

Az Uniroyal RainSport 3 „viszonylag alacsony üzemanyag-fogyasztással” dicsekedhet.

2016-ban az ADAC 16 225/45 R 17 Y méretű nyári abroncsot tesztelt. A teszten minden abroncskategóriából szerepteltek különféle modellek. A tesztautó egy VW Golf 7 volt. Az Uniroyal RainSport 3 abroncsa 2,8 pontos értékelést kapott.

 

2018. Február 11.