Kingstar

A Kingstar márkáról:

A Kingstar márka egy távol-keleten gyártatott alsó- és közép kategóriás abroncsgyártó, mely a Hankook tulajdonában áll és a Hankook gyártástechnológiáját veszi alapul. A Kingstar egy világszerte rendkívül népszerű, megfelelő minőségű, alacson árat képviselő és megbízható abroncsokat állít elő.

Személyes tapasztalataink is kizárólag pozitívak, mivel évente több mint ezer Kingstar terméket értékesítünk, illetve szerelünk fel, és eddig még nem volt egyetlen garanciális kifogás sem. Amennyiben olcsón szeretne vásárolni egy megbízható, használható abroncsot, bátran ajánljuk Önnek a Kingstar-t, továbbá 1 éves kátyúgarancia is jár hozzá, amit a Kingstar abroncsokra külön díj nélkül vállalunk.

Mivel a Kingstar tulajdonosa a Hankook, ezért érdemes megemlíteni , hogy a Hankook Tire a világ egyik legnagyobb gumigyártó cége, mely 1941-ben alakult, székhelye Szöulban, Dél-Koreában van. Mára a világ 5. legnagyobb gumiabroncs konszernje, mely több különböző márkanéven gyárt abroncsokat személyautótól kamionig különböző árkategóriákban, ezek egyike a Kingstar.

Oldal: 1 / 3, összesen 74 találat