Nexen

1942-ben alapították Dél-Koreában,a központjuk Szöulban található. A több mint 70 évi tapasztalattal a hátuk mögött az egyik legjobb minőségű abroncsokat állítják elő a legmodernebb technológiával. Közvetlen versenytársak, a szintén dél-koreai gyártók, a Kumho és a Hankook mellett a Nexen is kezd ismertté válni Európában és ezzel együtt hazánkban is.

A Nexen több mint 2.000 embert foglalkoztat, és a világ 120 országában forgalmazzák a termékeit. Jelenleg Kínában és Koreában gyártat, de már megkezdték a csehországi gyáruk építését, melyben a tervek szerint évente 12 millió darab  abroncsot fog készülni.

Abroncsaikkal főként a nagyteljesítményű autókra koncentrálnak, de termékpalettájuk széles. Mitázataik modernek, gumikeverékeik a fejlesztéseknek köszönhetően jó minőségűek, a kedvező áruk miatt, mindenképpen jó választás lehet a gyár termékei. A Nexen kiválóan szerepelt az Autobild 2015-ös tesztjén!

Abroncsait nem csak a koreai autógyárak részesítik előnyben, mint például a Kia vagy Hyundai, hanem a Fiat, a Skoda és Volkswagen egyes típusai is Nexen abroncsokat kapnak gyári első szerelésként.

Oldal: 1 / 10, összesen 246 találat