Vissza

Szállítási információk

Országos kiszállítással szolgáljuk ki Önt!

Termékeink szállítási és logisztikai költsége alapesetben bruttó 1250 Ft/db. Ez alól csak azok a termékek képeznek kivételt, amelyek mellett "Ingyenes szállítás" akció kerül feltüntetésre.
Az ingyenes szállítás akciók bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk, de a megrendelés időpontjában így hirdetett és megrendelt termékeknél mindenkor érvényesítjük.

Mint minden webáruház, mi is csak részben dolgozunk saját árukészletünkből, készleteinket, illetve a megrendelések egy részét a gyártóktól, illetve a legnagyobb magyar gumiabroncs nagykerektől pótoljuk napi rendszerességgel. Ezen beszállítók aktuális készletét az általuk használt informatikai rendszerek eltérő volta, illetve az időszakos készletfrissítések közötti készletmozgások miatt nem lehetséges adott pillanatra vonatkozóan, megbízható módon egybe fésülni. Ezért webáruházunkban a termékeket katalógus módjára jelenítjük meg, nem pedig aktuálisan elérhető készletet közlünk. Megrendelésének teljesítésével kapcsolatban azonban a lehető leghamarabb értesítjük Önt, szezonon kívül ez általában egy órán belül, szezonban általánosságban 1 munkanapon belül megtörténik, a rendelések feltorlódásának mértékétől függően. Köszönjük megértését!
 Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető szerződésnek, vagy megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel egy újabb üzenetben, amelynek címe Tájékoztatás a megrendelés állapotáról.
Idézet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról: az internetes megrendelésekről szóló részletes szabályozást a képre kattintva tekintheti meg!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gumiabroncsfelni.hu oldal nem műhelyünk kiskereskedelmi weboldala, hanem kifejezetten házhoz szállításra kidolgozott rendszerrel működő online webáruház.
Itt feltüntetett árainkon műhelyünk nem átvételi pont.
Árucikkeink kiindulási pontja legtöbbször nem a szegedi műhelyünk. Azokat a terméket,  amelyeket szállítási díjjal hirdetünk, az ország különböző pontjain lévő raktárakból szállíttatjuk a kívánt címre Önnek, és a raktárak közötti mozgatás akkor is plusz költséget jelent, ha saját műhelyünkbe szállíttatunk. Ez a költség műhelyes árainktól eltérően gumiabroncsfelni.hu árainkba nincs beépítve, ez minden esetben külön logisztikai szolgáltatást igényel. Az ilyen termékek szállítási és logisztikai költsége 990Ft/db. Ezeknél az áruknál ezért az itt feltüntetett abroncs árainkon műhelyünkben nincs mód a szállítási díj nélküli átvételre*, de ha a felszerelést is meg szeretné oldani, kijelölhet minket átvételi helynek, és ebben az esetben

a fenti okok miatt a szállítási költség megfizetésétől akkor sem tudunk eltekinteni, ha szállítási címként műhelyünket választja,
de a felszerelés díjából 30% kedvezményt nyújtunk Önnek!

Szerelési áraink áfásan, centrírozással együtt, amiből a szállítási díjas termékek webáruházunkban történő rendelése, és műhelyes átvétele esetén levonjuk a 30% kedvezményt:

* - ez alól kivételt képeznek az esetleges akciók keretében ingyenes szállítással meghirdetett termékek, melyek fényképénél egy 0 Ft -tal jelölt teherautó embléma található. Ezeket webes megrendelés esetén műhelyünkben is átveheti a meghirdetett áron, de felszerelésükre csak normál díjszabásunk mellett kerülhet sor. 
Az ilyen akciók előzetes bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk, ezek addig, és azokra a termékekre érvényesek, ameddig és amelyik termék mellett ki van írva az ingyenes, vagy kedvezményes szállítási akcióra utaló felhívás. A megszűnt akciókra és árváltoztatásokra történő utólagos reklamációt nem tudjuk elfogadni.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésére válaszként küldött automata visszaigazolásunk a hatályos fogyasztóvédelmi törvények alapján nem minősül szerződésnek, csak arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése sikeresen beérkezett hozzánk. Erről ide kattintva Szerződési információk című menüpontunkban olvashat bővebben.
Adatbázisunk esetleges meghibásodása miatt tévesen, hibás árral megjelenő, vagy készlethiányos árucikk esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Ilyen esetekben mindig tájékoztatjuk kedves megrendelőnket telefonon, és igyekszünk a terméket mással helyettesíteni.

A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes!
Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük. Azonnal nem teljesíthető megrendelés esetleges későbbi teljesítésére a Forint / Euro árfolyam ingadozás miatt a megrendeléskor visszaigazolt, Forintban számolt áron nem vállalunk automatikusan kötelezettséget.
Házhozszállítás esetén a szállítás határideje raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, melyet kollégáink minden esetben egyeztetnek Önnel. Amennyiben a terméket nekünk is a gyártótól kell beszereznünk, erről és a várható beérkezés időpontjáról tájékoztatjuk Önt, és ennek fényében fenntarthatja, vagy lemondhatja megrendelését.

A termékekhez tartozó számlát minden esetben elküldjük az áruval együtt.

Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el, a számla a gumikhoz lesz ragasztva az alábbi fényképen látható módon. Amennyiben bármely okból (pl a csomagolás sérülése) a számlát nem találja, kérje annak pótlását az info(kukac)gpgumiszeged(pont)hu email címen, és PDF formátumban elküldjük Önnek újra, amelyet kinyomtathat, vagy elektronikus úton elmenthet. A számla későbbi elvesztése esetén is annak pótlása hasonló módon kérhető.

 
A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak. Az ettől eltérő ármegjelölést (pl garnitúra) minden esetben külön jelöljük!
A házhozszállítás díja gumiabroncsok és lemezfelnik esetében 990 Ft/db, alufelniknél 5.000 HUF / garnitúra helyett most akcióban 3.000 Ft, amely a termék átvételekor, azzal együtt fizetendő. A szállítást csomagszállító cég végzi el, annak időpontjáról értesítjük Önt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bár olyan szabály nincs webáruházunkban, hogy csak páros mennyiségű terméket szállítunk, de előfordulhat, hogy valamelyik termékből készletünkön csak egy teljes garnitúra van, abból 1db-os megrendelést nem tudunk kiszolgálni, mert a maradék 3db ezzel eladhatatlanná válik! Köszönjük megértését!

A kiszállítást külső cég végzi, szállítási díj fejében. A megadott kiszállítási időpontok tájékoztató jellegűek. A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.
A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Önnek előre jelzett napon. Amennyiben az e-mailben jelzett nap Önnek nem megfelelő, kérjük, legalább egy nappal előtte jelezze ezt nekünk telefonon!

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.
A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 14 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a vásárló költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és az áru kifizetett ellenértékét 30 napon belül utalással visszafizeti. Ennek pontos feltételeit olvassa el az Üzletszabályzat menüpontban.
14 napon túl a kiszállított termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállalunk.

Készpénzes fizetés

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a DPD átvételre jogosult személyt.
A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.
Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Fizetés előre történő átutalással

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben az átutalásos számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezésekor feladjuk a megrendelt termékeket.
Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét igazoló banki okirat bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz. Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.
A termék kifizetése után csak telefonon tudja módosítani vagy lemondani rendelését, munkaidőben a 06 30 8 544 566-os telefonszámon.
A fizetés és házhozszállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 14 napon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a megrendelő költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és a beérkezés utáni 30 napon belül annak ellenértékét visszafizeti.

A megrendelés lemondása:

A már házhozszállított és átvett termékek esetében az átvételt követő 14 napon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól, amennyiben a terméket új állapotban juttatja vissza hozzánk.
Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, és ugyanezen okból a szerelést csak erre szakosodott műhelyben végeztesse el! Ez egyébként is feltétele a gyártók által nyújtott garanciának.
14 napon túl használt árucikkeket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén cserélünk! Az áru tartósabb használata után (szemmel láthatóan használt állapot) a téves rendelésre történő hivatkozást már nem tudjuk elfogadni a visszalépés indokaként!
A 14 napon belüli lemondás esetén az árut a vásárló visszaküldheti hozzánk, vagy pedig a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég az újabb szállítási költség megfizetése mellett visszaszállítja, és annak vételárát cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.

2016. Április 21.